George Anzinger writes: > Alan Cox wrote: >> The mozilla behaviour is RFC compliant[1]. Use text/plain attachments >> and mark them "to view" and it should do happier things. (Except with >> Linus cos Mr Dinosaur[2] doesn't believe in MIME yet) > > Just how does one "mark them "to view" "? I don't know how to do this with mozilla, but I suppose it's: "Content-Disposition: inline" RFC 2183 See: 2.1 The Inline Disposition Type and 3. Examples Regards, Olaf.